Hvem er Nora?

12591882_10208664574562174_1991770122_oJeg valgte linjen Medier og kommunikasjon på Fyrstikkalleen videregående skole. Dette innebar digital kommunikasjon, nettdesign og en generell forståelse av medier og påvirkning. Midt i blinken for meg. Tre år senere sto jeg ovenfor et nytt valg. Jeg var verken skolelei eller følte trangen til å dra på surfetur til Bali i tre måneder. Jeg bestemte meg for å følge min interesse. Dermed var jeg tilbake på skolebenken og i gang med en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. For øyeblikket fordyper jeg meg faget Digital markedsføring. Halvannet år inn i studiet og jeg stortrives, noe som har resultert i gode karakterer, høy motivasjon og ikke minst mye kunnskap jeg ønsker å bruke!

Mitt navn er Nora Aslaksrud, jeg er 20 år og er født og oppvokst i Oslo. Som person jeg veldig strukturert og glad å kjenne mestringsfølelse. Jeg er glad i utfordringer og ansvar, samtidig som jeg har en frykt for å miste troverdighet. Det er derfor viktig for meg å gjennomføre noe jeg har startet på. Med denne bloggen ønsker jeg å speile mine egenskaper og personlighet gjennom mitt arbeid.


Hvis du ønsker å vite mer om meg kan du klikke HER.